Referenties

We gaan voor u, samen met u

Wilt u weten wat voor vlees u met MTSR in de kuip heeft? Beter nog dan dat wij u vertellen hoe graag wij de beste in ons vakgebied zijn, kunnen onze relaties hun ervaringen met MTSR met u delen.


"Sinds ruim een jaar werken we samen met MTSR, na jaren gewerkt te hebben met één van de grootste landelijke spelers op het gebied van ARBO-dienstverlening. Dit is in één woord een verademing! Vanaf dag één kregen wij een eigen coach toegewezen, die alles voor ons oppakt en bewaakt en ons ondersteunt in moeilijke casussen. Het opstellen van plannen van aanpak (voor ons vaak een worsteling), het bijhouden van verzuim, het ondernemen van de juiste acties en nog veel meer wordt ons nu volledig uit handen genomen. Dat geeft veel rust en tijd om zaken op te pakken. Daarnaast merken we dat het grote voordeel van een kleinschaligere ARBO-dienstverlening het directe contact met de ARBO-arts is. Hierdoor worden zaken sneller, efficiënter en vooral menselijker afgehandeld. Een ander belangrijk punt tenslotte is dat we ondanks de uitbreiding van het dienstenpakket minder premie betalen per medewerker! Bedankt MTSR!"


Kim Hollands General Manager Alrecrea International

"Of het gaat om het adviseren op beleidsvraagstukken voor de organisatie of persoonlijke begeleiding op medisch of maatschappelijk vlak: MTSR kan het allemaal! Afgelopen jaren heb ik mogen profiteren van enorm veel expertise op het gebied van vitaliteit en verzuim, waarbij ondernemerschap, participatie en verantwoordelijkheid nemen voor elk advies de rode draad is."


Audrey Regterschot HR Business Partner Bakkersland