Team

Ons team bestaat uit 4 fysiotherapeuten en 1 frontdesk medewerkster. Met trots kunnen we u melden dat we onder onze patiënten een hoge klanttevredenheid hebben met een gemiddelde van een 9 op de 10. Onze kwaliteit is een speerpunt, dit zorgt ervoor dat we accuraat en doelgericht in onze behandelingen zijn waarbij we onze klantvriendelijkheid niet uit het oog verliezen. Wij ervaren veel plezier in ons vak en om die reden zijn wij een leerpraktijk voor de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Zuyd en begeleiden stagiaires.

Sanne Vermonden

Algemene fysiotherapie & arbeidsfysiotherapieBIG registratienummer: 79911654104

Mijn naam is Sanne Vermonden, geregistreerd algemeen fysiotherapeut in het BIG-register. In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen.

Sinds 1 oktober 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij MT Fysio. Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut en begeleidt de COPD oefengroepen en fysiofitness. De afgelopen jaren heb ik enkele cursussen gevolgd gericht op inspanningsfysiologie en beweegprogramma’s waaronder COPD. Verder heb ik me de afgelopen jaren verdiept in medical taping en arbeidsfysiotherapie. Hier hoop ik me in de toekomst nog verder in kunnen specialiseren. MT Fysio is een innovatieve en jonge praktijk. De combinatie van leuke collega's en de veelzijdigheid in aanbod, jonge en oudere cliënten met verschillende klachten, maakt het werken bij MT Fysio leuk.

Max Herzog

Algemene fysiotherapie & arbeidsfysiotherapie, oedeemfysiotherapie waaronder manuele lymfedrainageBIG registratienummer: 19066831304

Mijn naam is Max Herzog. Ik ben BIG-geregistreerde Algemeen fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Sinds November 2008 ben ik werkzaam bij MT Fysio. Mijn studie fysiotherapie heb ik in maart 2007 aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen afgerond en ik ben bovendien 'Dipl.-Sportwissenschaftler' met studierichting revalidatie en preventie.

Als arbeidsfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en tevens geef ik als STEP-instructeur trainingen. Als oedeemtherapeut ondersteun ik patiënten met overmatige vochtophopingen om deze te verminderen en beter in het dagelijkse leven te kunnen functioneren.

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in verschillende therapievormen, waaronder Manuele Therapie volgens het McKenzie-concept (MDT, cursus A en B) en het Mulligan-concept (A, B, C), triggerpointbehandeling en medical taping. Door de afwisseling in mijn werkzaamheden werk ik met veel plezier in deze praktijk.

Tom van Rijswick

Algemene fysiotherapie & arbeidsfysiotherapie, bewegingsagoogBIG registratienummer: 59918745704

Mijn naam is Tom van Rijswick. Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na ruim 4 jaar in de 1e lijns fysiotherapie te hebben gewerkt ben ik sinds 2019 werkzaam bij MT fysio. Vanwege mijn interesse in werkgerelateerde klachten ben ik STEP-instructeur. Daarnaast heb ik de cursus Mulligan® (ABC), Nexus® schoudercursus en Medical taping afgerond en ben ik in 2006 afgestudeerd als bewegingsagoog aan het CIOS in Sittard.

Door de fijne dynamiek binnen het team en de veelzijdigheid in de werkzaamheden als fysiotherapeut, zie ik het werk binnen MT Fysio als een grote uitdaging!

Stage lopen bij MT Fysio

Sinds 2012 begeleiden wij stagiaires in onze praktijk van de opleiding Fysiotherapie Hogeschool Zuyd in Heerlen. De meeste stagiaires in onze praktijk zijn in hun laatste opleidingsjaar en blijven 3 maanden in de praktijk, soms zijn er stagiaires vanuit het 1ste of 2de leerjaar die gericht met een opdracht komen en enkel komen kijken in de praktijk. Heeft u bezwaar bij de aanwezigheid of behandeling door een van onze stagiaires? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Geef dit aan bij uw behandelend fysiotherapeut dan houden wij daar rekening mee.

Wij als team zeer ervaren fysiotherapeuten staan voor professionaliteit en daadkracht, maar ook zeker voor een informele en gezellige sfeer. Wij beleven daarom veel plezier in ons vak en ons doel is om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling, kwaliteit en groei als fysiotherapeut. Ook zorgen we ervoor dat je ervaring opdoet binnen alle type behandelingen en soorten cliënten. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit in onze beroepsgroep en trachten we vanuit de vernieuwde standaarden en richtlijnen dit over te kunnen brengen aan onze nieuwe aankomende collega’s.

Volg jij momenteel de HBO-opleiding Fysiotherapie en wil jij ons team komen versterken? Stuur dan vrijblijvend jouw cv en een korte motivatie naar [email protected].