Team

Ons team bestaat uit 4 fysiotherapeuten en 1 frontdesk medewerkster. Met trots kunnen we u melden dat we onder onze patiënten een hoge klanttevredenheid hebben met een gemiddelde van een 9 op de 10. Onze kwaliteit is een speerpunt, dit zorgt ervoor dat we accuraat en doelgericht in onze behandelingen zijn waarbij we onze klantvriendelijkheid niet uit het oog verliezen. Wij ervaren veel plezier in ons vak en om die reden zijn wij een leerpraktijk voor de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Zuyd en begeleiden stagiaires.

Gonjo Ariaans

Algemeen Fysiotherapeut en Manueel therapeut, Orthopedische geneeskunde Cyriax wervelkolom, Mc Kenzie

Mijn naam is Gonjo Ariaans. Ik ben sinds 1977 werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk, waarvan sinds 2003 bij MT Fysio. Naast geregistreerd Algemeen Fysiotherapeut in het BIG-register, ben ik sinds 1985 ook geregistreerd Manueel Therapeut. Daarnaast heb ik de opleidingen Cyriax (orthopedische geneeskunde), McKenzie, Medische Training Techniek en Graded Activity afgerond.

Werkzaam zijn bij MT Fysio is uitermate prettig en stimulerend door het dynamische en zich motiverende team en de veelzijdigheid van de patiëntenpopulatie.

Jessie Stoffelen

Algemeen Fysiotherapeut, COPD, ontspanningstherapie, Psychosomatisch Fysiotherapeut

Mijn naam is Jessie Stoffelen, geregistreerd algemeen fysiotherapeut in het BIG register. In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Sinds oktober 2009 ben ik werkzaam bij MT Fysio. Hier verzorg ik naast de algemene fysiotherapie, ontspanningstherapie, oefengroepen COPD, pijn de baas en fysiofitness. Het laatste betreft fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut op basis van een abonnement.

De afgelopen jaren heb ik enkele cursussen/opleidingen gevolgd; ontspanningstherapie en COPD en Astma. In september 2011 ben ik gestart met de master opleiding Psychosomatisch Fysiotherapeut, waarin ik in 2014 ben afgestudeerd. MT Fysio is een innovatieve en jonge praktijk. De combinatie van leuke collega's en de veelzijdigheid in aanbod, jonge en oudere cliënten met verschillende klachten, maakt het werken bij MT Fysio leuk.

Sanne Vermonden

Algemeen Fysiotherapeut

Mijn naam is Sanne Vermonden, geregistreerd algemeen fysiotherapeut in het BIG-register. In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen.

Sinds 1 oktober 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij MT Fysio. Ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut en zal COPD oefengroepen en fysiofitness begeleiden. De afgelopen jaren heb ik enkele cursussen gevolgd gericht op inspanningsfysiologie en beweegprogramma’s waaronder COPD. Verder ga ik eind dit jaar de cursus medical taping volgen en hoop ik me in de toekomst nog ergens in te specialiseren.

Max Herzog

Algemeen Fysiotherapeut & Arbeidstherapie, Manuele lymfedrainage en Oedeem therapeut

Mijn naam is Max Herzog. Ik ben Arbeidsfysiotherapeut en BIG-geregistreerde Algemeen en Oedeem Fysiotherapeut. Sinds November 2008 ben ik werkzaam bij MT Fysio. Mijn studie fysiotherapie heb ik in maart 2007 aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen afgerond en ik ben bovendien 'Dipl.-Sportwissenschaftler' met studierichting revalidatie en preventie

Als Arbeidsfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in werk gerelateerde klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Als oedeemtherapeut ondersteun ik patiënten met overmatige vochtophopingen om deze te verminderen. Door de afwisseling in mijn werkzaamheden werk ik met veel plezier in deze praktijk.

Donata Gyorke-Herveille

Administratief medewerker

Mijn naam is Donata Gyorke-Herveille. Na 13 jaar als telefoniste gewerkt te hebben bij de gemeente Heerlen en Rd4 te Heerlen, was voor mij de uitdaging verdwenen en wilde ik totaal iets anders gaan doen. Ik ben begonnen met de opleiding medisch kantoor medewerkster op Leeuwenborgh te Sittard en heb deze in mei 2009 afgerond. Op 1 december 2009 ben ik begonnen bij MT Fysio als administratief medewerkster en ben dankbaar dat ik deze kans gekregen heb. Ik kom iedere dag met plezier werken en dat heb ik mede te danken aan mijn lieve collega’s en de afwisseling in het werk naast de verantwoordelijkheden.

Iedere dag is weer een uitdaging voor mij, omdat je nooit van te voren weet wat de dag brengt.

Stage lopen bij MT Fysio

Sinds 2012 begeleiden wij stagiaires in onze praktijk van de opleiding fysiotherapie Hogeschool Zuyd in Heerlen. De meeste stagiaires in onze praktijk zijn in hun laatste opleidingsjaar en blijven 3 maanden in de praktijk, soms zijn er stagiaires vanuit het 1ste of 2de leerjaar die gericht met een opdracht komen en enkel komen kijken in de praktijk. Heeft u bezwaar bij de aanwezigheid of behandeling door een van onze stagiaires? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, dan geeft u dit aan bij uw behandeld fysiotherapeut of bij onze frontdesk medewerkster Donata en dan houden wij daar rekening mee.

Wij als klein team zeer ervaren fysiotherapeuten staan voor professionaliteit en daadkracht, maar ook zeker voor een informele en gezellige sfeer. Wij beleven daarom veel plezier in ons vak en ons doel is om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling, kwaliteit en groei als fysiotherapeut. Ook zorgen we ervoor dat je ervaring opdoet binnen alle type behandelingen en soorten cliënten. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit in onze beroepsgroep en trachtten we vanuit de vernieuwde standaarden en richtlijnen dit over te kunnen brengen aan onze nieuwe aankomende collega’s.

Volg jij momenteel de hbo-opleiding fysiotherapie en wil jij ons team komen versterken?
 Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@mtfysio.nl.