Subpage

  Laat alles zien

  Subpage

  Lichamelijke klachten
  U heeft lichamelijke klachten en wilt snel weer aan het werk? Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Zuid-Limburg? Heeft u hulp nodig bij uw re-integratie?MTSR helpt u om op verantwoorde wijze zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Om dit te realiseren doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw lichamelijke klachten, wij verzorgen een aangepaste fysiotherapie en professionele begeleiding gedurende het hele hersteltraject. Wilt u zo snel mogelijk en op gezonde wijze aan uw herstel beginnen? Neem nu contact op met MTSR!
  Mentalen klachten
  Een betere balans tussen werk en privéLoopt uw leven om wat voor reden dan ook niet zoals u graag zou willen? Heeft u psychische klachten en stuit u op onbegrip van uw omgeving of werkgever?GGZ instelling MTSR helpt u op concrete wijze inzichten te krijgen in uw mogelijkheden om uw leven weer op een bevredigende manier in te vullen. Bij ons kunt u terecht voor behandeling in de basis GGZ en specialistische GGZ van de volgende psychische klachten:
  • depressies
  • angststoornissen
  • psychotrauma's
  • somatiek en psyche
  • relatie en psyche
  • persoonlijkheidsproblematiek
  • ADHD bij volwassenen
   Wij helpen u in het vinden van de passende GZ psycholoog of psychiater in Zuid-Limburg om uw psychische problemen op te lossen. Uw zorgverzekeraar vergoedt daarbij een deel van deze kosten. Kijk bij vergoedingen en vraag en antwoord voor meer informatie over verzekerde zorg en onverzekerde zorg. Twijfelt u of uw zorgvraag in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar? Contacteer MTSR om dit te bespreken.Wilt u meer weten over onze aanpak? Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. 
  Loopbaanvraagstukken
  Het maximale halen uit uw loopbaan?Vraagt u zich af of uw huidige werk wel echt bij u past? Benut u op dit momenten al uw talenten? MTSR biedt professionele loopbaanbegeleiding en begeleidt u naar passend werk of studie. Samen met een loopbaanadviseur of loopbaancoach gaat u op zoek naar uw kerncompetenties en uw ambities. U kunt uw loopbaanadviseur zien als een soort van Personal Coach die u helpt de zoektocht naar uw sterke en zwakke punten en uw doelstellingen.Op basis van deze informatie gaat u met uw loopbaanadviseur kijken welke studies en banen het beste bij uw persoonlijkheid en competenties passen. Zodra duidelijk gedefinieerd is wat het beste bij u past, gaat u samen met uw loopbaancoach doelgericht op zoek naar een baan of studie waarin u al uw talenten zult benutten. Wilt u ook het maximale halen uit uw loopbaan? Neem contact op met MTSR!