Wie bent u?

MTSR is er voor iedereen

Wanneer u goed in uw vel zit functioneert u ook beter. Helaas zijn er ook momenten waarop het mentaal en/of fysiek minder gaat. Dan bent u bij MTSR aan het goede adres, want wij helpen u weer in topconditie te komen. Om dit te realiseren bekijken we allereerst samen met u welke factoren van invloed zijn op uw gezondheid. Vervolgens gaan we aan de slag om oude patronen te doorbreken en nieuwe manieren te ontwikkelen. Dit doen wij door samen met u een plan op te stellen dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Daarbij houden we altijd rekening met uw mentale, emotionele en sociale behoeften. Onze dienstverlening is gericht op uw welzijn en de relatie met uw omgeving.

Wie bent u?

Werknemer

Wanneer u door ziekte uw werk niet of (moeilijk) kunt uitoefenen kunnen wij u helpen. Bij MTSR helpen bij u met uw verzuim en re-integratie traject, om zo weer gezond terug te keren op uw werk.

Werknemer

Bent u werkgever? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wij zijn een arbodienst die u als werkgever kan helpen bij loopbaanadvies, loopbaan coaching, verzuim, conflictbemiddeling en behandeling van burn-out klachten door onze bedrijfsartsen.

Verwijzer

Ook wanneer u middels een verwijsbrief door uw huisarts bent doorverwezen kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Of het nu gaat om fysieke klachten of mentale en emotionele hulp nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres!

Particulier

Ook voor particulieren bieden wij behandelingen aan op basis van psychische klachten. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht wanneer u fysieke klachten heeft en dus gebruik wilt maken van fysiotherapie.

Verzekeraar

MTSR werkt samen met verschillende zorgverzekeraars. Waarschijnlijk dus ook die van u! Wanneer u fysieke of mentale hulp nodig heeft, raden we u aan uzelf van tevoren goed te laten informeren, over de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.