Wie is MTSR?

Wie zijn wij?

MTSR is dé landelijke Arbodienst met professionele adviseurs voor een gezond evenwicht tussen werk, privé- en gezinsleven. Als arbodienst en multidisciplinair adviesbureau zet MTSR zich in voor het welzijn van mensen en organisaties. Daarin willen wij nummer één zijn en bieden alleen absolute topkwaliteit.


MTSR pakt het probleem direct bij de wortels aan. Dit zorgt voor een duidelijke visie en een oplossingsgerichte werkwijze. Wij verbinden en dragen zorg voor het functioneren van mensen in de breedste zin van het woord. Onze aanpak werkt multidisciplinair. Wij zijn persoonlijk, loyaal, onafhankelijk en anders dan je zou verwachten! Wij vinden namelijk, als het goed gaat met de werknemers én de directie, dan gaat het goed met de organisatie.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We stellen ons graag aan u voor!


Mensen. Gezondheid. Werken.

Wij werken met en voor mensen. Deze drie thema’s, mensen, gezondheid en werken, staan centraal in alles wat MTSR doet. Samen met u zetten wij ons op grensverleggende wijze in voor gezonde en gelukkige mensen in een gezonde en prettige werkomgeving. Dat zijn de randvoorwaarden voor duurzame arbeidsrelaties.


Arbodienst, coach, fysiotherapeut, psycholoog, adviseur voor gezond werken en leven

Bij MTSR vindt u een breed dienstenpakket, gericht op uw welzijn en de relatie met uw privé-, werk- en maatschappelijke omgeving. Of u nu werknemer, manager, directeur, werkgever, HR-adviseur, arts, verwijzer, verzekeraar bent, of werkt bij het UWV. Wij helpen u op een persoonlijke en multidisciplinaire wijze met preventie, curatie, diagnostiek, advies, behandeling en nazorg. Samen kunnen we een bewezen alternatief bieden voor de traditionele organisatie: mensgericht, integer, professioneel én innovatief.

Maak kennis met ons! Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.